Swiss premium oral care / Brezplačna dostava nad 30€!

BDC biološki pripomočki za nego protez

Nega protez in aparatov

S pripomočki BDC boste za zobne proteze in ortodontske aparate ter svojo ustno higieno poskrbeli na povsem naraven način, in sicer s citronsko kislino, morsko soljo in evkaliptusovim oljem.

Nega s citronsko kislino in morsko soljo

Za dolgotrajno vzdrževanje in ohranjanje protez in aparatov

Zaščita z evkaliptusovim oljem

Naravna, dolgotrajna nega

Citronska kislina in morska sol z lahkoto raztapljata ostanke hrane in obloge. Za razliko od drugih, agresivnejših čistil, BDC ne poškoduje plastike. Tako bodo vaši aparati ali proteze še dolgo ostali kot novi.

Neprimerljiva svežina

Evkaliptusovo olje daje BDC svežino in okus, pa tudi zdravilne, protivnetne učinkovine. Povrh vsega z mikrofilmom zaščiti plastiko, vključno z vsemi morebitnimi mikrorazpokami.

Mali užitki ...

Svojim protezam ali ortodontskim aparatom privoščite nego z zobnimi ščetkami CURAPROX. Odstranjevanje ostankov hrane in oblog postane užitek, pri čemer ne boste poškodovali svojega pripomočka. Uporabite BDC ščetko za proteze ali ortodontske aparate in CS 5460 za nosilce.

Mati narava najbolje ve.

Pri CURAPROX-u se vedno vprašamo, »kako nam lahko pomaga narava«? Zato so pripomočki BDC najboljša izbira za nego vaše proteze ali ortodontskega aparata. Ohranite ustno zdravje in čiste pripomočke.

Nežna nega je pravi recept

Kemikalije lahko uničijo bakterije pa tudi plastiko protez in ortodontskih aparatov, na katerih povzročijo mikrorazpoke, ki so gojišče škodljivih bakterij. Za razliko od drugih sredstev, BDC za odstranjevanje ostankov hrane in bakterij vsebuje naravno citronsko kislino, morsko sol in evkaliptusovo olje. Tako je nega protez in ortodontskih aparatov popolna.

CS 5460

Čiščenje in stimulacija dlesni

Več Nakup

Ortodontski vsadki

Pravilna ustna nega vsadkov ali protez

Več Nakup

CS 708

Za čiščenje težko dostopnih mest

Nakup