Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Izberi svojo državo Slovenija Slovenija
Brezplačna dostava nad 40€
Dostava v 1-3 delovnih dneh
Varno plačilo s 3D Secure

ZOBNA ŠČETKA CS 12460 velvet

NEPREKOSLJIVO NEŽNA

Naj umivanje zob postane vsakodnevni negovalni ritual, ki bo z zlatim standardom za nežno ščetkanje še prijetnejši. 

12.460 ultramehkih in tankih vlaken na novo definira nežnost in učinkovitost.

Vsako vlakno Curen® ima premer 0,08 mm in je tanko kot las.

Umivanje zob spremenite v vsakodnevni negovalni ritual.

Osmerokotno držalo omogoča enostavno ščetkanje pod priporočljivim kotom 45 stopinj. 

NAŠA MOJSTROVINA

Občutite žametno nežnost, ko ščetko prislonite k zobem in dlesnim ter svilnato gladek občutek, ko po koncu ščetkanja z jezikom podrsate po njih.  

ŠČETKANJE POSTANE UŽITEK

Dnevi, ko se je ščetkanje zob zdelo kot obveza, so minili. Čiščenje s ščetko CS 12460 velvet lahko postane vsakodnevni negovalni ritual, ki se ga boste veselili.  

DOBRO POČUTJE ZAGOTOVLJENO

Kakšen občutek! Pred ščetkanjem vas preveva pričakovanje, med ščetkanjem izkusite neprekosljivo nežnost, po ščetkanju pa neprimerljiv občutek čistosti. Kot bi obiskali ustnega higienika.

TAKO NEŽNA. TAKO UČINKOVITA.

Zobozdravniki in ustni higieniki jo priporočajo z razlogom. Številna nežna vlakna odstranijo zobne obloge, ne da bi pri tem poškodovala sklenino ali dlesni. 

RAHLO UKRIVLJENA, KOMPAKTNA GLAVA ŠČETKE

Za optimalno čiščenje. Doseže in očisti mesta, ki so do sedaj bila nedosegljiva, kot recimo ploskve zadnjih zob.  

MEHKOBA BREZ PRIMERE

Nežna in gosta vlakna so pri čiščenju zob bistveno bolj učinkovita kot trda. Ščetka CS 12460 se z zobnimi oblogami spopade, ne da bi pri tem povzročila kakršnekoli poškodbe.

V ČEM JE TRIK?

Ko veš, veš. Takoj ko boste začeli uporabljati ščetko CS 12460 in ščetkati z majhnimi krožnimi gibi, brez kakršnegakoli pritiska, vam bo jasno. Pridružili ste se revoluciji nežnosti. 

Najboljši način za čiščenje zob je, da polovico vlaken postavite na zobe, polovico na dlesni in ščetko obrnete v rob dlesni pod kotom 45 stopinj. Pri tem vam bo v pomoč osmerokotno držalo.  

Višji nivo nežnosti in učinovitosti.

Ščetko Curaprox CS 12460 velvet boste na zobeh občutili kot žamet. Od nežnega dotika ob pričetku ščetkanja, do svilnato gladkih zob na koncu. Razvita in izdelana je v Švici.  

BARVE ZA VSAKOGAR

Naj barve razvedrijo vašo skrb za ustno zdravje. Popestrile bodo tudi vsako kopalnico. Izbirate lahko med 36 barvnimi kombinacijami. Mat. Elegantne. Lepe. Izdelane v Švici.

RAZLIKA SE IMENUJE Curaprox

Veliko ljudi uporablja pretrde zobne ščetke, pri tem pa jih tudi s preveliko silo prislanja ob zobe in dlesni, zaradi česar se dlesni odmaknejo. Naša ultramehka vlakna Curen® so povsem drugačna. Preprečujejo poškodbe in zagotavljajo neprimeljivo nežno čistilno moč. 

Odkrijte ritual

Dvakrat na dan si vzemite čas zase in svoje ustno zdravje. S ščetko se pomikajte od zoba do zoba z majhnimi krožnimi gibi - skoraj brez pritiskanja. Vsak dan sledite istemu ritualu. Čiščenju zunanje in notranje strani spodnjega zobnega loka naj v enakem zaporedju sledi še zgornji zobni lok. 

Resnično vi

12.460 mehkih in nežnih vlaken Curen® zagotavlja najprijetnejšo izkušnjo ščetkanja doslej. Za izvrstno ustno zdravje - brez poškodb zobne sklenine in odmika dlesni. Odkrijte svoj pravi nasmeh.

Zobna sklenina je trša od jekla

Kljub temu jo lahko kisline iz hrane in trde zobne ščetke poškodujejo. Nežna vlakna ščetke odstranijo mehke zobne obloge, ne da bi pri tem poškodovala zobno sklenino in dlesni.  

Na tisoče vlaken 

12.460 vlaken je veliko, celo za naše standarde.

Vsako ima premer 0,08 mm, skupaj pa tvorijo neprekosljivo čistilno površino, ki nežno objame zob in sulkus. Izkusite neverjetno nego in učinkovitost. 

KATERI JE NAJBOLJŠI NAČIN ČIŠČENJA ZOB?

Poznamo več različnih tehnik. Pa tudi vsaka usta, zobje in medzobni prostori so različni. A obstaja preizkušena tehnika, ki je učinkovita za vse.

Polovica ščetin naj bo na zobeh, polovica na dlesni. Ščetko usmerite v dlesen pod kotom 45°.

Ščetkajte nežno, skoraj brez pritiskanja.

Majhni in nežni krožni gibi – naj vas ščetka vodi.

Izpostavljene zobne korenine

Kaj lahko storite?

Več Nakup

Potovalni set

Ščetkajte zobe
tudi na poti

Več Nakup

Nega dlesni

Čiščenje namesto
drgnjenja

Več Nakup