Swiss premium oral care / Brezplačna dostava nad 30€!

Hydrosonic Easy

Preprosta, učinkovita nega zob

Izboljšati svoje ustno zdravje je preprosto. Uporabljajte sonično zobno ščetko s hidrodinamičnim učinkom. Ni zapleteno. Je pa izredno učinkovito. Ščetka je na voljo z dvema nastavkoma. Brez posebnega truda. Enostavno.

Trije načini čiščenja – start, clean in smile

Vzdržljiva baterija: Več kot 60 minut ščetkanja po enem polnjenju z USB priključkom – ves čas deluje s polno močjo

Dva inovativna nastavka: CHS 200 sensitive in CHS 300 power

Tako preprosto… dve minuti čiščenja za 12 ur nasmehov

Pametni nastavki za popoln hidrodinamičen učinek

Zobna ščetka Hydrosonic Easy je na voljo z dvema nastavkoma: CHS 200 sensitive in CHS 300 power. Oba imata izredno tanka vlakna CUREN®. Oba izboljšata hidrodinamični učinek. Oba dosežeta tudi medzobne prostore.

Tri stopnje čiščenja, en gumb – Easy

Od 22.000 do 42.000 izjemno nežnih gibov na minuto – električna zobna ščetka Hydrosonic Easy zagotavlja občutek svežine in čistoče.

60 minut s polno močjo. Ponovno polnjenje? Preprosto.

Več kot 60 minut ščetkanja po enem polnjenju. Moč delovanja ostaja ves čas enaka, do zadnje sekunde. Polnjenje z USB priključkom. Tako preprosto.

PRIROČNO IN VARNO PAKIRANJE, VEDNO Z VAMI

Potovalni etui. Lahek, kompakten in praktičen. Tako si lahko vedno privoščite ustno nego, kot si jo zaslužite. Odslej vas bo lahko ščetka Hydrosonic Easy spremljala povsod.

Tako enostavno.

Curaproxov strokovnjak prof. dr. med. Ueli P. Saxer pravi: »Hydrosonic Easy je zobna ščetka za vse, ki želijo izboljšati in ohranjati svoje ustno zdravje na najenostavnejši način.«

Tako enostavno – z dvema nastavkoma

Zobna ščetka Hydrosonic Easy je na voljo z dvema nastavkoma: CHS 200 sensitive in CHS 300 power. Je kompatibilna z vsemi nastavki za sonično zobno ščetko CURAPROX.

[BE YOU.]

Poživljajoči,
sveži okusi.
Bolj beli zobje

Več Nakup

Enzycal

Nežna, blaga, učinkovita

Več Nakup

Zobna gniloba

Čas je, da se zaščitite.

Več Nakup