Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Izberi svojo državo Slovenija Slovenija
Brezplačna dostava nad 40€
Dostava v 1-3 delovnih dneh
Varno plačilo s 3D Secure

O NAS

ZDRAVJE SE ZAČNE V USTIH

Zdravo telo potrebuje zdrava usta – to je cilj švicarskega podjetja Curaden, ki ga je ustanovila družina Breitschmid, njegov osrednji del pa je blagovna znamka Curaprox.

Podjetnik Ueli Breitschmid verjame v boljši svet: »Lahko ga ustvarimo in imamo v svojih rokah.« Njegovo podjetje za ustno higieno Curaden ne prodaja le izdelkov za ustno nego, ampak posreduje tudi znanje o tem, kako ohraniti zdrava usta vse življenje. Gre za pomembno zavezo tega družinskega podjetja: vsak človek ima v svojih rokah moč, da poskrbi zase in za svoje zdravje. Nasvet temelji na prepričanju, da se dobro zdravje začne v ustih in da so usta vrata v telo.

V središču je preventiva

V primerjavi z globalnimi konkurenti podjetje Curaden s sedemdesetletno tradicijo agilno tlakuje svojo pot. Pomembno vlogo daje preventivi v zdravstveni dejavnosti, zato si prizadeva predvsem za inteligentno povezovanje ljudi, usposabljanje in prenos znanja med zobozdravniki, specialisti in zobozdravstvenimi delavci. Preventiva na področju ustnega zdravja določa kulturo podjetja, ki ga kot predstavnica tretje generacije družine Breitschmid vodi Christine Breitschmid.

Funkcionalnost in veselje

Curaden je danes vodilni svetovni ponudnik celostnih konceptov ustnega zdravja v več kot 70 državah. Filozofija, ki je v središču celotnega koncepta podjetja, je Boljše zdravje za vas, ki poudarja pomen ustnega zdravja in njegovo povezanost s splošnim zdravjem. Naj gre za medzobno ščetko, zobno ščetko s posebej finimi, natančno razporejenimi ščetinami, električno sonično zobno ščetko, ustno vodo, otroški komplet ali nežno zobno pasto: blagovna znamka Curaprox, njeni izdelki, svetovne podružnice in povezane družbe zagotavljajo barvito igrivost in povezujejo zdravje z radostjo.

Curaden v sodelovanju s strokovnjaki s področja raziskav, izobraževanja in prakse razvija čim bolj nežne, učinkovite pripomočke za ustno higieno. Curaprox je blagovna znamka za ustno higieno podjetja Curaden AG s sedežem v Švici.

Več