Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Izberi svojo državo Slovenija Slovenija
Brezplačna dostava nad 40€
Dostava v 1-3 delovnih dneh
Varno plačilo s 3D Secure

Boljše zdravje za vas

O NAS

Curaprox – blagovna znamka Curaden – ponuja vrhunske švicarske izdelke za ustno nego.

V Curadenu se ustnemu zdravju posvečamo že od leta 1972. Ustno zdravje je bistvenega pomena in niso zgolj beli zobje in svež dah. Pomembno je tudi za zdravje naših organov in za ohranjanje zdravega telesa.

Zato Curaden pri razvoju vrhunskih izdelkov Curaprox tesno sodeluje z zobozdravstvenimi strokovnjaki. Rezultat tega sodelovanja so privlačni in učinkoviti izdelki, ki jih je užitek uporabljati.

V sodelovanju z mednarodnimi zobozdravstvenimi strokovnjaki snujemo tudi revolucionarne treninge za kolege strokovnjake. Vsako leto izobražujemo in certificiramo na tisoče inštruktorjev za ustno higieno po vsem svetu. Naši inštruktorji vas bodo motivirali in naučili potrebnih spretnosti, ki jih potrebujete, da vzdržujete usta, zobe in dlesni v popolnem stanju ... tako da občutite razliko.

Ščetkanje zob z izdelki Curaprox je zabavno in preprosto. Vidite lahko pozitivne učinke. Naši čudoviti izdelki vas bodo motivirali k temeljitemu čiščenju. V svojih prizadevanjih, da bi razvili najučinkovitejše in najbolj privlačne izdelke za ustno nego na svetu, se ne bomo nikoli ustavili. Tako vsak dan osvajamo nove navdušence Curaprox.

Izdelki blagovne znamke Curaprox so na voljo v lekarnah, drogerijah, specializiranih prodajalnah in drugih prodajnih mestih s primernim prodajnim programom, na spletnem mestu curaprox.si pa je na voljo celoten prodajni program te blagovne znamke.  

Vsa naročila na tem spletnem mestu obdela in odpošlje podjetje Curaden Slovenija d. o. o., Maribor, Slovenija, hčerinsko podjetje podjetja Curaden AG.