Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Izberi svojo državo Slovenija Slovenija
Brezplačna dostava nad 40€
Dostava v 1-3 delovnih dneh
Varno plačilo s 3D Secure

Zobna pasta Black is white

Bolj beli zobje na nežen način

Zobna pasta Black is white nežno odstranjuje madeže. Brez belilnih sredstev. Brez agresivnih, abrazivnih učinkovin. Aktivni ogljik preprosto vpije površinske madeže, ki na zobeh nastanejo zaradi kajenja, pitja kave ali rdečega vina.

Bolj bel nasmeh brez agresivnih in škodljivih sestavin.

Aktivni ogljik na naraven način vpije neželene madeže.

Filter v zobni pasti zmanjša rumeno zabarvanje na površini zob. Zobje zato delujejo še bolj beli!

Izključno z blagimi, neškodljivimi, a zelo učinkovitimi sestavinami. Brez natrijevega lavrilsulfata (SLS), brez triklosana, brez mikroplastike.

Ko se črna spremeni v belo

Zobna pasta z aktivnim ogljikom, črna kot noč. Aktivni ogljik preprosto vpije neprivlačne površinske madeže, ki nastanejo zaradi kajenja. Nežno in učinkovito beljenje.

Poslovite se od površinskih madežev na vaših zobeh

Z uporabo belilnih sredstev? Ne. Drugih agresivnih in abrazivnih sestavin? Ne. Z aktivnim ogljikom? Da, seveda. Aktivni ogljik namreč vpije in nežno odstrani površinske madeže na vaših zobeh. Hidroksilapatit, ki je redek naraven mineral, nadomesti izgubljene minerale in kalcij v zobni sklenini in ustvari pomirjujoč zaščitni sloj iz umetne sklenine.

Naraven nasmeh je naše darilo za vas

SLS, triklosan in druge škodljive snovi niso sestavine, ki jih želite uporabljati. Želimo si, da uživate v zdravju ust in bolj belih zobeh na naraven način.

Zakaj izbrati zobno pasto Black is white?

Z lepimi in belimi zobmi boste pridobili novo samozavest. Toda običajne zobne paste za beljenje zob so škodljive. Curaprox – strokovnjak za ustno zdravje – dokazuje, da lahko imate najboljše iz obeh svetov. Nežno, naravno in učinkovito beljenje z aktivnim ogljikom. 

Beljenje

Bolj beli zobje na
nežen način

Več Nakup

Zobna ščetka black is white

Najučinkovitejša zobna ščetka na svetu?

Nakup

Zobna ščetka Black is white Hydrosonic

Ustno zdravje na eleganten način

Več Nakup