Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Izberi svojo državo Slovenija Slovenija
Brezplačna dostava nad 40€
Dostava v 1-3 delovnih dneh
Varno plačilo s 3D Secure

Zobna ščetka CS 5460

Nežna do zob in dlesni

5460 vlaken Curen® – vsako posebej in vsa skupaj v boju proti zobnim oblogam. Neizprosna do zobnih oblog. Nežna do zob in dlesni.

5460 gosto vpetih vlaken Curen® učinkovito očisti zobe in rob dlesni.

Kompaktna glava ščetke. Rahlo ukrivljena. Optimalno čiščenje.

Vlakna Curen®. Neverjetno nežna, neverjetno tanka – premera samo 0,1 mm.

Osmerokotno držalo. Skoraj nemogoče je NE ščetkati pod pravilnim kotom.

5460 dobrih razlogov

Lahko se zanesete, da zobna ščetka CS 5460 odstrani zobne obloge, preprečuje poškodbe sklenine ter nežno in učinkovito poskrbi za zobe in dlesni. Zakaj? Zaradi izredno tankih vlaken Curen® (namesto običajnih najlonskih). Kar 5460 jih je!

Majhna in kompaktna glava ščetke

Kompaktna glava doseže vsa težje dostopna mesta – na primer za kočniki in ličniki. In resnično se upogne. Za tisti čudoviti občutek čistih zob.

Ščetko držite pod kotom …

… za optimalno čiščenje. Zobno ščetko držite pod kotom 45 stopinj – polovica ščetin naj bo na zobeh, polovica na dlesnih. Ščetkajte z majhnimi, nežnimi krožnimi gibi – skoraj brez pritiskanja. Nežno in skrbno.

Izkusite razliko.

Zobozdravstveni strokovnjaki naše ščetke priporočajo že več kot 40 let. Ko enkrat poskusite te ščetke… si ne boste več premislili. Razvite in proizvedene v Švici.

Pravi ognjemet barv!

Po dolgih letih vedno enakih dolgočasnih izbir – eksplozija čudovitih živahnih barv. Ta zobna ščetka je zdaj na voljo v 36 barvnih kombinacijah, pa še v omejenih in posebnih izdajah!

Izberite barvo

Nežna, ljubeča nega

Veliko ljudi si zobe ščetka premočno … in s trdimi ščetinami. To pa povzroča škodo, saj se lahko dlesni začnejo odmikati od zob. Naša izredno tanka vlakna Curen® vse spremenijo. So nežna, a zobe izjemno dobro očistijo.

Maestro, glasba!

Ščetkajte vsak zob posebej z majhnimi in nežnimi krožnimi gibi – skoraj brez pritiskanja. Izredno tanka vlakna so zelo gosto vpeta v glavo ščetke, zato učinkovito odstranijo zobne obloge in pri tem ne povzročajo škode. Zobno ščetko narahlo držite, kot da bi prijeli za violinski lok.

5460 je čarobna številka

5460 vlaken – do desetkrat več kot v običajnih ščetkah – tesno vpetih v glavo ščetke. Ta izredno gosta čistilna površina je zasnovana tako, da preprečuje zobno gnilobo in bolezni dlesni. Ščetka CS 5460 je za zobne obloge nočna mora.

Zobna sklenina je trša od jekla

Vendar potrebuje nežno nego. Zdaj se lahko zanesete, da bodo nežna vlakna odstranila zobne obloge brez drgnjenja sklenine, očistila pa bodo tudi rob dlesni, ne da bi jih poškodovala.

Kateri je najboljši način čiščenja zob?

Poznamo več različnih tehnik. Pa tudi vsaka usta, zobje in medzobni prostori se razlikujejo od drugih. A obstaja preizkušena tehnika, ki je učinkovita za vse.

Ščetko nagnite – polovica ščetin naj bo na zobeh, polovica na dlesni.

Ščetkajte nežno … skoraj brez pritiskanja.

Majhni in nežni krožni gibi – naj vas ščetka vodi.

KAKO UPORABLJATI ŠČETKO CS 5460

Razgaljene zobne korenine

Kaj lahko storite?

Več Nakup

Potovalni set

Za zdrave zobe
na poti

Več Nakup

Nežno, skoraj brez pritiska

Čiščenje namesto
drgnjenja

Več Nakup