Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Izberi svojo državo Slovenija Slovenija
Brezplačna dostava nad 40€
Dostava v 1-3 delovnih dneh
Varno plačilo s 3D Secure

Baby duda

Pomirja in sprošča dojenčke

Pa tudi starše. Ta duda ne ovira, ampak podpira normalen razvoj dlesni, zob, neba in čeljusti. Je brez toksinov in je popolnoma neškodljiva za vašega otročička.

Vašega dojenčka pomiri

Vse prednosti dude brez običajnih posledic – nepravilnega izraščanja zob.

Zagotavlja optimalno dihanje skozi nos, kar je dobro za koncentracijo in sproščujoč spanec.

Biofunkcionalna: oblikovana je anatomsko, zato na naraven način spodbuja pravilen razvoj neba in čeljusti.

Sproščen dojenček

Posebna, mehka silikonska membrana ustvari enako prijeten občutek kot naravna prsna bradavica. S tem podpre razvoj naravnega načina požiranja.

Preprečuje nepravilno rast zob

Za razliko od običajnih dud ima naša duda ploski sesalni del. Ta omogoča dovolj prostora in ne pritiska na nebo, zato se slednje prekomerno ne usloči. Ploski sesalni del preprečuje nastanek odprtega griza. Duda prepreči nastajanje vakuuma v ustih in s tem nepravilno rast zob ter podpira pravilno dihanje – skozi nos in ne skozi usta.

Podpira normalen razvoj neba in čeljusti

Stranski krilci usmerita pritisk pri sesanju proti čeljusti in ne proti nebu, zato ima zobni lok primerno zaobljeno obliko. Dudo je razvil doktor stomatologije Herbert Pick, ki ga je navdihnilo dejstvo, da je imel njegov sin zaradi neustrezne dude križni ugriz. »Samo 20 % čeljustnih deformacij je genskega izvora,« pravi dr. Pick.

Spodbuja optimalno dihanje

Ko se nebo pravilno razvija – in se ne usloči preveč –, spodbuja dihanje skozi nos. Tako duda pomaga preprečevati težave z dihanjem, s tem pa tudi težave s spanjem in koncentracijo.

Najboljša duda na svetu …

je dojka. Mati narava vedno najbolje ve. Duda Curaprox ustvari enako prijeten občutek kot pri naravni prsni bradavici ter spodbuja naraven način požiranja.

Ustno zdravje že od prvega dne

Izdelki Curaprox Baby delujejo z roko v roki z naravnim razvojem vašega otroka. Otrokovega razvoja ne ovirajo. Vsi izdelki za dojenčke so biofunkcionalni – s svojo posebno obliko podpirajo naraven razvoj.

»Moj otrok ima preveč rad svojo dudo«

Edinstvena ploska konica dude Curaprox pritisk med sesanjem usmerja na čeljusti in ne na nebo, s tem pa vsekakor spodbuja zdrav razvoj. Tudi če vaš malček resnično potrebuje dudo še nekoliko dlje, so skrbi odveč.

Zakaj sta križni in odprti griz tako slaba?

Obe vrsti nepravilnega griza spodbujata dihanje skozi usta, kar lahko vodi do motenj spanca in težav s koncentracijo. Popravljanje nepravilno izraščenih zob pri starejšem otroku pa je težava, ki se ji lahko vi in vaš otrok že prej izognete. Ko zobje pravilno izraščajo, otrok diha skozi nos, kar je za njegov zdrav razvoj najbolje.

Ali duda Curaprox pomaga takoj?

Da. Otrokov razvoj podpira – na več načinov – že od prvega dne. Doktor stomatologije Herbert Pick, ki je razvil dudo Curaprox, opozarja, da polovica otrok, ki sesajo običajne dude, razvije križni ali odprti griz. Izberite drugače.

Baby otroška zobna ščetka

Zabavna,
nežna,
učinkovita
– že od prvega zobka

Več Nakup

Ste noseči?

Kako skrbeti zase

Več