Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Izberi svojo državo Slovenija Slovenija
Brezplačna dostava nad 40€
Dostava v 1-3 delovnih dneh
Varno plačilo s 3D Secure

Baby obroček za grizenje

Učenje z igro
brez bolečin

Več kot samo obroček za grizenje. Ropotuljica spodbuja čutila … vznemirljive teksture za krepitev senzoričnih in gibalnih spretnosti … skupaj z masažno in učno ščetko. Tako zabavno!

Omili bolečine pri izraščanju zob

Prava igralnica za čutila

Vašega dojenčka navaja na ščetkanje zob

Na voljo v treh barvah – turkizni, modri in rožnati

Vznemirljiva na otip … in še ropotuljica

Toliko je za odkriti … različne teksture in živopisane kroglice v ropotuljici. Spodbuja vsa čutila. Dojenček se zadovoljno igra. Bolečine so pozabljene. Zadovoljni so tudi starši.

Se že veselite ščetkanja zob vašega malčka?

Za vašega dojenčka je obroček za grizenje igračka. Vendar se z njo na igriv način navaja na svoje prvo ščetkanje zob. Masažna in učna ščetka, ki je del igrače, masira njegove dlesni in ga privaja na ščetkanje zob. Se že veseli ščetkanja svojih zob? Seveda!

Bolečina ob prvem zobku?

Prvi zobek je zunaj! Ampak to tako boli! Preden posežete po mazilu, svojemu otroku ponudite obroček za grizenje. Zelo dobro bo vedel, kaj naj z njim počne. Pa še bolečine bodo popustile.

Mlečni zobje naredijo prostor stalnim zobem.

Obroček za grizenje je razvila dr. Nadja-Marina Kellerhoff. Vašega otroka postopno privaja na prvo pravo ščetkanje zob. To je najboljši način, da prvi zobki ostanejo čim dlje zdravi.

Tri barve …

… trojna zabava. Svetlo modra, rožnata in turkizna. Ponudite svojemu otroku obroček v najljubši barvi in videli boste, kako nagonsko bo ugriznil vanj. Zbogom, bolečine ob izraščanju zob! Pozdravljeni, nasmehi do ušes!

Ko mlečni
zobje pokukajo
na plano

Najprej sekalci. Nazadnje kočniki. Začne se pri približno šestih mesecih. V naslednjih 20 mesecih se mlečni zobje razvijajo drug za drugim.

Ko mlečni zobje pokukajo na plano … au!

Dojenčkov prvi zobek je za starše vesel dogodek. Za dojenčka pa ne. Nekateri čutijo samo rahlo ščemenje. Drugi pa hude bolečine. Izraščanje zob se zaključi, ko je zunaj vseh 20 mlečnih zob.

Ali moj otrok potrebuje obroček za grizenje?

Dojenčki imajo preprosto rešitev, ki omili bolečine pri izraščanju zob. Grizejo vse, kar jim pride pod roke. Zato je najbolje, da jim ponudimo obroček za grizenje, ki je brez toksinov in popolnoma varen za uporabo, priporočajo pa ga tudi pediatri in zobozdravniki. Obroček, ki izraščanje zob naredi prijetnejše – za vašega otroka in tudi za vas.

Kakšen je dober obroček za grizenje?

Pomembno je, da omili bolečine. Kaj pa če ima še vznemirljive površine, ki jih dojenček odkriva, s tem pa spodbuja svoja čutila in gibalne spretnosti? Pa še masažno in učno ščetko, da se preko igre navaja na ščetkanje zob. In še spodbudno ropotuljico? Le daj, dojenček, zaropotaj!

Dude in cuclji

Popolni vodnik

Več