Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Izberi svojo državo Slovenija Slovenija
Brezplačna dostava nad 40€
Dostava v 1-3 delovnih dneh
Varno plačilo s 3D Secure

CS single zobna ščetka

Manj je več

Obloge na zobeh in ob robu dlesni. Obarvani predeli. Zobna ščetka CS single očisti vse, tudi težje dostopna mesta. Kot bi v svoji kopalnici imeli osebnega ustnega higienika.

En čop ščetin. Natančna, izjemna nega.

Izredno tanka 6-milimetrska vlakna Curen®

Ne potrebujete zobne paste. Idealna, kadar ste na poti.

Očisti na težko dostopnih mestih … tudi okrog zobnega aparata.

Ljubimo CS single ❤️

Ljubitelji te zobne ščetke uživajo v natančnih, nežnih krožnih gibih ob robu dlesni, ki očistijo tudi tista mesta, kjer se to zdi skoraj nemogoče. Tudi med zobmi in zobnim aparatom, noslici ali stabilizatorji zob.

Zakaj "CS single"?

Ker težaško delo opravi en sam čop ščetin. Ker je idealna za čiščenje vsakega zoba posebej in roba dlesni. Ker je ščetka za vrhunsko čiščenje zob. Čas je, da preživite nekaj kakovostnega časa sami s sabo.

Majhna ščetka … velika razlika

Večje ni nujno tudi boljše. Majhna glava ščetke. Ogromna moč čiščenja.

Stari načini. Nova tehnologija.

Tudi v starih časih – preden so izumili zobno ščetko – so si ljudje čistili zobe. Prežvečili so vejice ali korenine, da so bile na koncu razcefrane, in jih uporabili kot ščetke. Zasnovo ščetke CS single je navdihnila prav ta tradicija.

Nežno – to je pravi način

Ščetine zobne ščetke CS single so trše od tistih v naših drugih zobnih ščetkah. Zunanje ščetine čopka nastavite tako, da se samo rahlo dotikajo roba dlesni. Ko skrbno čistite in se pomikate od zoba do zoba, se ščetine razprostrejo in očistijo rob dlesni.

Vedno z vami

Ne potrebujete zobne paste. Zato si lahko z zobno ščetko CS single zobe očistite kjerkoli – med gledanjem filma, branjem knjige, čakanjem na avtobus, na vlaku na poti v službo ...

CS single in sprostitev.

Sprva boste morda potrebovali nekoliko vaje, da se naučite natančno in nežno premikati ščetko ob robu dlesni. Ko gibe enkrat obvladate, to postane vrhunski način čiščenja zob. Če pa vam je ščetkanje v poseben užitek, si lahko zobe očistite kar med brskanjem po Facebooku ali gledanjem filma.

Očistite na pravi način

Svojo zobno ščetko CS single premikajte ob robu dlesni z natančnimi in nežnimi gibi – skoraj brez pritiskanja. Curaprox je ščetko CS single zasnoval za posebno tehniko ščetkanja, ki ji pravimo ‘solo tehnika’.

Ščetko držite navpično in jo prislonite na eno stran površine zoba.

Nežno premikajte ščetine, da se samo rahlo dotikajo roba dlesni.

Zdaj premikajte ščetko CS single z natančnimi, nežnimi in rahlo tresočimi gibi ob robu dlesni – od ene strani zoba do druge.

KAKO UPORABLJATI ŠČETKO CS 1006 SINGLE

Hydrosonic pro

Sonična zobna ščetka z nastavkom z enim snopom ščetin

Več Nakup

Vaše dlesni

Pokažite jim, da vam je mar

Več Nakup

Medzobne ščetke

Učinkovito ščetkanje prostorov med zobmi

Več Nakup