Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Izberi svojo državo Slovenija Slovenija
Brezplačna dostava nad 40€
Dostava v 1-3 delovnih dneh
Varno plačilo s 3D Secure

Zobne paste Be you

Kako deluje nežno beljenje

Šest izjemnih okusov, šest živahnih barv, dolgotrajna svežina. Nežno, naravno beljenje. Nova dimenzija ustne nege.

Izboljšajte svojo ustno rutino! Idealne za uporabo z ročno in sonično zobno ščetko.

Vsebujejo samo naravne sestavine, brez natrijevega lavrilsulfata (SLS), triklosana in mikroplastike.

Sveže, živahne, nežne – prava revolucija za vaše ustno zdravje!

Primerne za vegane – brez snovi živalskega izvora.

Ena zobna pasta v šestih osupljivih okusih

V čudovitih barvah, ki vam popestrijo dan. Kombinacija okusov, ki vsakogar navduši. Izberite glede na trenutno razpoloženje. Za svež dah in zdrave zobe. 

Dolgotrajen svež dah

Počutite se sveže in samozavestno še več ur po ščetkanju zob. Mehurčki v zobni pasti zagotavljajo osvežujoč in dolgotrajen užitek mentola. 

Zdravilna moč zelišč

Čudovita zelišča in naravne sestavine z izvlečki ameriškega slamnika, grenke pomaranče, vražjega kremplja in azijskega vodnega popnjaka negujejo vašo sluznico in delujejo protivnetno.

Zakaj izbrati Be you?

Živahne barve, sveži okusi, ki navdušijo. Nežno beljenje zob z naravnim encimom, ki obenem ščiti zobno sklenino in dlesni. Be you Lepota zunaj in znotraj.

Bela čarovnija

Glukoza oksidaza zveni nekoliko strašljivo. Vendar gre za naravni encim, ki zagotovi nežno beljenje zob brez belilnih sredstev in hkrati ščiti zobno sklenino in dlesni. Čista čarovnija.

Nežno in naravno beljenje z encimi

Lepi in zdravi zobje vam povrnejo samozavest in veselje do življenja. Toda beljenje zob na klasičen način je lahko boleče in škodljivo. Povsem drugačna je zobna pasta za beljenje zob Be you, saj deluje na principu beljenja z encimi.

Encim, naraven način, bolj beli zobje

Be you vsebuje glukozo oksidazo, ki je naravni encim. To je protein, ki zažene metabolični proces. Zaradi glukoza oksidaze v ustih pride do nastajanja kisika, ki posledično poskrbi za nežno beljenje zob.

Dva zelo zaželena »stranska učinka«

Prvič, glukoza oksidaza se v slini spremeni v vodikov peroksid. Ta neposredno deluje proti bakterijam. Drugič, aktivira laktoperoksidazni sistem v slini, ki ima tudi protibakterijski, protivirusni in protiglivični učinek.

Zobna sklenina vam bo hvaležna

Brez škodljivega beljenja, brez abrazije. Zobna sklenina bo ostala nepoškodovana, hkrati pa svetlejša in bolj bela. To je posledica glukoza oksidaze oz. encima, ki je tako naraven, da ga celo čebele uporabljajo za odvračanje bacilov od medu.

Za zdrav in bel nasmeh

Be you je izjemno učinkovit sistem beljenja, kljub temu da ne vsebuje običajnih agresivnih učinkovin, ki se pogosto uporabljajo za beljenje zob. Zaradi glukoza oksidaze je tudi povsem naraven.

CS 5460

Najučinkovitejša zobna
ščetka na svetu?

Več Nakup

Čisti zobje

Popoln vodnik

Več Nakup

Potovalni set

Ščetkanje zob na poti

Več Nakup