Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Izberi svojo državo Slovenija Slovenija
Brezplačna dostava nad 40€
Dostava v 1-3 delovnih dneh
Varno plačilo s 3D Secure

Zobne paste Enzycal

Nežne in hkrati izjemno učinkovite

Pozabite na običajne agresivne učinkovine v zobnih pastah. Mi uporabljamo izključno sestavine, ki so v naravnem ravnovesju z vašim telesom, kot so encimi, ki spodbujajo naravno zaščitno funkcijo vaše sline.

Nežne zobne paste, zdrava usta.

Primerne za sonične zobne ščetke

Brez natrijevega lavrilsulfata (SLS), brez triklosana, brez mikroplastike.

Proizvedeno v Švici

Poskrbimo za zobno sklenino

Z izdelki Curaprox poskrbimo za nego in obnovo zobne sklenine. Encimi v zobnih pastah so nežni. V nasprotju z drugimi zobnimi pastami, Enzycal na zobno sklenino ne deluje abrazivno. To dokazuje tudi nizek indeks abrazivnosti RDA (30 do 60), zato so vse skrbi odveč. Z zobnimi pastami Enzycal boste naredili nekaj dobrega zase.

Zakaj encimi?

Encimi v slini delujejo antibakterijsko, zato smo jih dodali zobnim pastam Enzycal. Na ta način okrepijo naravno moč naše sline ter pomagajo nadomestiti izgubljene minerale in kalcij v zobni sklenini. Ob tem delujejo še protivirusno in protiglivično.

Natrijev fluorid – nepogrešljiv pri ustni negi

Natrijev fluorid ščiti zobno sklenino in po ščetkanju poveča njeno odpornost na kislino. Prav tako remineralizira poškodovano zobno sklenino in preprečuje rast škodljivih bakterij. S tem je zelo učinkovit pri zaščiti pred zobno gnilobo. 

Natrijev lavrilsulfat (SLS)? Nikakor ne!

Na žalost natrijev lavrilsulfat (SLS) še vedno lahko najdemo v številnih zobnih pastah. Napada celice ustne sluznice, tkiva, ki obdaja zobe. S tem v ustih povzroči boleča vnetja, poškodbe in razjede. Zobne paste Enzycal ali katere koli druge zobne paste Curaprox so seveda brez SLS.

Želite okusiti hrano, ki jo jeste?

Običajne zobne paste vsebujejo preveč mentola. Ta izsuši usta, zmanjša nastajanje sline ter s tem naravno zaščito ust. Hrana in pijača pa sta po ščetkanju groznega okusa. Nam sta veliko ljubša milejši okus zobne paste in zdrava usta. Kaj pa vam?

Izberite previdno.

Mnoge zobne paste res niso zdrave. Povzročijo lahko odrgnine, draženja in pogosto tudi razjede v ustih. Raziskave so pokazale, da so zobne paste Enzycal sicer blage, a izjemno učinkovite.

CS 5460

Najučinkovitejša zobna ščetka na svetu?

Več Nakup

Zobna gniloba

Čas je, da se zaščitite

Več Nakup

Občutljivi zobje

Au! Izpostavljene zobne korenine ... končno prihaja pomoč

Več Nakup